You call it business. We call it fun!

In 2008 had ik mijn belangrijkste succesjaar als professional, zo stond ik met de Staatssecretaris van Economische Zaken op het podium om hem namens de hele digitale infrastructuursector een gedragscode te overhandigen. Daarnaast stond was ik de 9de in de lijst met de 25 meest veelbelovende ondernemers onder 25 van Sprout. In dat jaar heb ik de keuze gemaakt om een rechtenstudie te beginnen. Althans een poging daarvoor te doen omdat ik eerst moet slagen voor een toelatingstest zodat ik daarmee in 2009 zou kunnen starten. Dat is mij gelukt en uiteindelijk ben ik in 2015 afgestudeerd als jurist.

Waarom is het dan toch 11 jaar geleden dat ik mijn belangrijkste succesjaar als professional had. Dat antwoord is héél eenvoudig, namelijk permanente educatie of beter gezegd het gebrek daaraan. Dat ik een rechtenstudie had gedaan was belangrijk om op een hoger niveau te kunnen functioneren. Daar zat echter ook een keerzijde aan. Als directeur van mijn eigen onderneming had ik andere vaardigheden nodig dan alleen juridische kennis en kunde. Dat neemt niet weg dat die kennis en kunde goud waard is. Al is het maar omdat ik ook in staat ben om die met anderen te delen. Dat zal ik ook op dit platform gaan doen.

Hoe dit nieuwe platform tot stand gekomen is doet er verder niet aan toe. Het doel is om het kennisniveau van de directieleden die het platform volgen op journalistieke wijze te vergroten. Leuke columns over ondernemerschap en management zijn op andere plaatsen te vinden. Mijn eigen zoektocht naar hernieuwd succes zal ik jullie daarom noch mee vermoeien noch mee vermaken. Dit platform is voor directieleden die zichzelf verder willen ontwikkelen. Dat zal daarom puur zakelijk ingestoken zijn. Dat is zelf hoe ik het lekker vind. Daarom is het motto van dit platform: “You call it business. We call it fun!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *